sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

The project night :)Anteeksi, kun postaan vasta nyt projekti- illasta, mutta on ollut vähän sählinkiä näin koulun lopuksi ja niin upeat ilmat ettei ole koneen äärelle pahemmin houkuttanut jäädä.
Projekti- ilt aoli aivan upea! Ylitti kaikki odotukseni! Ihmiset olivat tosi kiinnostuneita ja innoissaan kyselemässä tästä harrastuksesta. Oli hienoa vastailla ja kiitellä kaikista kehuista. Tekisin tuon milloin vain uudestaan! Kiitos kaikille, jotka kävivät katsomassa! ♥
Alimmassa kuvassa on myös Wanhan Pajun alakerran tämänhetkinen tilanne. Uutta siellä on miekka, matto, pöytä, jakkara ja hylly :)

Sorry that I didn't post about project night earlier. I have been so busy with school ending. Anyway the night was just awesome! I never would have thought that how interested people were about this hobby. They asked a lot and I happily answered. I also got tons of compliments which I was thankful for :)I would do it anytime again :)Thanks for everybody who came to see these :)♥
In the last picture you see the situation of fantasy houses basement. Theres new the rug, the table, the stool, the table, the sword (leaning to the stairs) and the shelf :)

 Jep, pääsin ysiltä. Kesä, täältä tullaan :D♥
Yep, I graduated ninth grade :) Summer, here we come :D♥
Ja tässä on maalaus, jota oon maalannut (kuvasta otettu mallia)kuviksessa viime kevään :)
And here's a painting which I painted this spring. I used a picture as a model :)