perjantai 13. heinäkuuta 2012

Still here ;)



 Sorry about this little break, but I've got good news! :) My mom bought me a Lundby dollhouse from the fleamarket :)It's in really good shape and I really love it! It's my sisxth dollhouse, so I  think that I'm not gonna get any new ones for a loooooong time :D I was planning that I'm not gonna make the furnitures myself but I'm going to buy and collect them one by one :)

Anteeksi pienestä tauosta, ´mutta minull aon hyviä uutisia! Äitini osti minulle kirpparilta Lundbyn ja se on mahtavassa kunnossa! Se on kuitenkin jo kuudes nukkekotini, joten en aio hankkia enempää piiiitkäään aikaan :D En myöskään ajatellut tehsä itse tuonne huonekaluja vaan ostaa niitä hiljoksiin.


Here's pictures from Old Reds living room. I painted tthe walls with orange, but that doesn't show very well. And then there's the sofa :D

Tässä on kuvia Old Redin olohuoneesta. MAalasin seinät oranssilla, mutta se ei oikein näy kuvassa. Sitten siinä on myös tekemäni sohva :)

6 kommenttia:

  1. Great to hear from you, Dinsku! Your new Lundby is fantastic. What a sweet mom you have! I adore your little sofa. Did you make it yourself? I'd love to see a tutorial. xo Jennifer

    VastaaPoista
  2. Thank you....And thanks for the idea,I actually did make it myself and maybe near fall you might see a tutorial :)

    VastaaPoista
  3. Niin sitä aina ajattelee, että nyt ei pitkään aikaan uutta taloa... Ja kohta on uusi talo hankittuna ;D Minäkin "vahingossa" lupauduin talon ostamaan, vaikka entisissäkin on hommaa vaikka muille jakaa. Passeli sohva tuohon tupaan :) Mulla on muuten arvonta menossa. Käy osallistumassa! Hyvät mahdollisuudet voittaa, kun osallistujia ei vielä ole :O :) Ehkä kukaan ei vain löydä sitä kommentti nappulaa..? :)

    VastaaPoista
  4. Congratulations for your new house. You have a wonderful mother. Happy working on your house!
    Hugs, Drora

    VastaaPoista
  5. You've a fantastic mom!
    I like the wallpapers and the sofa.
    Bye Faby

    VastaaPoista
  6. Ninni: Joo, uskon ettei tuo 'lupaukseni' pidä nukkeokdtien hankinnassa, mutta pakko kun huoneeseen ei mahdu enempää :D:D Kiitos ja tottakai osallistuin arvontaasi :)

    Drora, FAb: Thank you so much, yes, I think my mom's really wonderful :)And not just because of that house :) Thank you also for the nice comments :)

    VastaaPoista